Cele mai bune filme de acțiune feminine pe Netflix

Posted by

În ultimii ani, filmele de acțiune cu protagoniste feminine au câștigat tot mai multă popularitate, oferind publicului oportunitatea de a vedea femei puternice, inteligente și curajoase în roluri principale. Platforma de streaming Netflix nu face excepție și oferă o gamă variată de filme de acțiune care pun în centrul atenției femei de excepție. Aceste filme nu numai că oferă o distracție captivantă, dar și subliniază rolurile cruciale pe care femeile le pot juca în filmele de gen. În acest articol, vom explora cele mai bune filme de acțiune feminine disponibile pe Netflix, care te vor ține lipit de ecran și te vor inspira cu eroinele lor puternice și îndrăznețe.

1. „Atomic Blonde” (2017)

„Atomic Blonde” este un thriller de acțiune plin de suspans, cu Charlize Theron în rolul unei agente secrete care trebuie să navigheze prin lumea periculoasă a spionajului în timpul Războiului Rece. Cu scene de luptă incredibile și o atmosferă întunecată și tensionată, acest film te va ține lipit de ecran de la început până la sfârșit și îți va arăta că femeile pot fi la fel de letale ca și bărbații în lumea spionajului.

2. „The Old Guard” (2020)

„The Old Guard” este un film de acțiune și fantezie care urmărește povestea unui grup de mercenari imortali, conduși de o femeie puternică și misterioasă, interpretată de Charlize Theron. Cu scene de luptă spectaculoase și un scenariu plin de twist-uri și întorsături de situație, acest film explorează tema nemuririi și a sacrificiului într-un mod captivant și emoționant.

3. „Haywire” (2011)

„Haywire” este un thriller de acțiune regizat de Steven Soderbergh, cu Gina Carano în rolul unei agent de operatiuni speciale care este trădată și încearcă să-și facă dreptate. Cu scene de luptă realiste și o interpretare puternică și charismatică din partea lui Gina Carano, acest film demonstrează că femeile pot fi la fel de letale și de eficiente în roluri de acțiune ca și bărbații.

4. „Gunpowder Milkshake” (2021)

„Gunpowder Milkshake” este un film de acțiune și crime cu o distribuție impresionantă de actrițe, inclusiv Karen Gillan, Lena Headey și Angela Bassett, în rolurile unor asasine profesioniste care se aliază pentru a lupta împotriva unei rețele de criminali periculoși. Cu scene de acțiune spectaculoase și o poveste plină de suspans și umor negru, acest film este o experiență captivantă și amuzantă.

5. „Mulan” (2020)

„Mulan” este o adaptare live-action a clasicului de animație Disney, care urmărește povestea unei tinere femei chineze care se deghizează în bărbat pentru a lupta în armata chineză în locul tatălui ei bolnav. Cu scene de luptă impresionante și un mesaj puternic despre curaj, onoare și sacrificiu, acest film este un tribut adus spiritului neînfricat al eroinelor feminine.

6. „Kate” (2021)

„Kate” este un thriller de acțiune plin de suspans, cu Mary Elizabeth Winstead în rolul unei asasine profesioniste care încearcă să-și răzbune moartea. Cu scene de luptă intense și o poveste plină de twist-uri și întorsături de situație, acest film te va ține lipit de ecran de la început până la sfârșit și îți va arăta că nimeni nu trebuie să subestimeze puterea unei femei hotărâte.

7. „Miss Bala” (2019)

„Miss Bala” este un film de acțiune și thriller care urmărește povestea unei tinere femei care este prinsă între două părți opuse ale războiului drogurilor în Mexic. Cu scene de acțiune tensionate și o interpretare puternică din partea lui Gina Rodriguez în rolul principal, acest film explorează tema supraviețuirii și a luptei pentru dreptate într-un mediu extrem de periculos și brutal.

8. „Proud Mary” (2018)

„Proud Mary” este un thriller de acțiune cu Taraji P. Henson în rolul unei asasine letale care încearcă să-și răzbune o victimă nevinovată. Cu scene de luptă intense și o atmosferă întunecată și tensionată, acest film demonstrează că femeile pot fi la fel de letale și de eficiente în roluri de acțiune ca și bărbații.

9. „Anna” (2019)

„Anna” este un thriller de acțiune regizat de Luc Besson, cu Sasha Luss în rolul unei spioane letale care trebuie să navigheze prin lumea periculoasă a spionajului și a trădării. Cu scene de acțiune spectaculoase și o poveste plină de twist-uri și întorsături de situație, acest film te va ține lipit de ecran de la început până la sfârșit și te va impresiona cu inteligența și abilitățile eroinelor sale feminine.

10. „Red Notice” (2021)

„Red Notice” este un film de acțiune și aventură cu o distribuție de excepție, inclusiv Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds, în rolurile unor agenți internaționali care se aliază pentru a recupera un obiect de valoare inestimabil. Cu scene de acțiune spectaculoase și un ritm alert, acest film este o experiență captivantă și distractivă, care demonstrează că femeile pot fi la fel de letale și de aventuroase ca și bărbații în lumea spionajului și a aventurii.

Concluzie:

Aceste filme de acțiune feminine disponibile pe Netflix sunt perfecte pentru a te bucura de o experiență captivantă și pentru a te inspira cu eroinele lor puternice și îndrăznețe. Indiferent dacă ești în căutarea unui thriller tensionat, a unui film plin de suspans sau a unei aventuri pline de acțiune, Netflix are o selecție vastă de filme de acțiune care pun în valoare talentul și abilitățile femeilor în roluri de lider. Așadar, pregătește-ți gustările și bucură-te de aceste filme captivante alături de cele mai bune prietene sau în timpul unei seri de film la tine acasă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *